Denkbijeenkomst “Breindiversiteit loont!” groot succes

Breindiversiteit loont: samendenken, samenwerken, samenleven. 

Op 22 maart j.l. heeft de bijeenkomst plaatsgevonden te Leiden. Circa 45 mensen “met een bijzonder brein” hadden zich verzameld om te luisteren naar mooie presentaties, vragen te stellen, te netwerken en nader met elkaar kennis te maken. Alles rond het thema: hoe kunnen we bijzondere denkkracht ofwel breindiversiteit inzetten om een betere samenleving te creëren? 

De opening vond plaats door Marjolein ten Kroode, voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Rivierduinen. Daarna kwamen de volgende sprekers en onderwerpen aan bod:

  • Wijnand van den Berg (huisarts): “Breindiversiteit: geen gaatje in je hoofd maar wel … ”. Een mogelijke fundamentele theorie over het ontstaan van breindiversiteit.
  • Stefan van Perlo (Mac specialist en webdesigner): “Mijn ervaringen als Uitzend Bijzonder Brein.” Over zijn ervaringen met een opdracht van Bijzondere Breinen bij een klant met een ICT veiligheidsvraagstuk.
  • Peter Jan vd Vliet (ondernemer I-AMS) : “Innoveren met bijzondere breinen”. Over hoe je door je idee te delen met andere bijzondere breinen je uitvinding kunt optimaliseren.
  • Geo van Dam (Bijzondere Breinen): “Breindiversiteit: lust of last?”. Hoe kunnen we mensen met een bijzonder brein  in bedrijven en organisaties in hun kracht zetten in plaats van met ze in conflict te raken of ze een burnout laten oplopen?
  • Ido van der Waal (Bijzondere Breinen): “Wrijving geeft glans: hoe je met elkaar wijzer wordt van conflictinnovatie” 

Wil je ook meedoen? Meld je aan als bijzonder brein en sluit je aan. 

Ben je op zoek naar wat mensen met een bijzonder brein voor je organisatie betekenen? Bel Geo van Dam 0648 761 083 of mail op [email protected]