Onderzoek IT beveiliging

 

Vraag

Opdrachtgever (ondernemer) heeft een IT beveiligingsvraagstuk t.a.v. zijn computers, computernetwerk en telefoons.

Aanpak

Wij hebben een deskundig “bijzonder brein” op dit gebied uit onze Bijzondere Breinen Bank geselecteerd en gevraagd dit te onderzoeken, onder begeleiding van een denkkrachtcoach van Bijzondere Breinen in de rol van interface tussen opdrachtgever en bijzonder brein.

Resultaat

Er is een solide rapportage opgeleverd die als basis kan dienen voor verdere juridische stappen door opdrachtgever. Opdrachtgever was zeer tevreden over het geleverde werk.

Het bijzondere brein dat deze opdracht heeft volbracht was ook zeer te spreken over het proces, het resultaat en wat hij er zelf aan heeft gehad: 

"Bijzondere Breinen heeft me een unieke opdracht aangereikt. Daarbij werd mijn zelf-inschatting van mijn kunde m.b.t. deze opdracht, en de grenzen en beperkingen die ik zelf aangaf, gerespecteerd. Als autodidact maak ik dat niet zo vaak mee.

Pas aan het eind van de dag had ik door hoeveel positieve energie het me opleverde: zoals je na een dag wintersport ineens merkt dat je je vermoeidheid hebt genegeerd, omdat je volop geniet van de dag en wat je aan het doen bent. Ik werd er ook weer aan herinnerd dat het niet-op deze snelheid werken vermoeiender is, de “sleur” bestaat niet op dit niveau. De klant en ik waren ook even “gek”, en konden elkaar op andere interessegebieden heel goed vinden. Ik heb ook veel van hem geleerd.

Door deze ervaring heb ik mijn zelfbeeld en eigenwaarde positief kunnen bijstellen. Zelfvertrouwen kreeg een 1-up, de begeleiding hielp enorm. Het buiten je comfortzone gaan heeft ook risico’s, maar ik heb steeds het gevoel/de geruststelling gehad dat eventuele problemen goed zouden worden opgelost"

Bijzondere Breinen andersdenken Smallbit
Sweetening Coffee