Onze ambitie

Waarom doen wij wat we doen?

In onze samenleving wordt het protocol en de standaard meer en meer  heilig. En afwijking van de norm is een risico. Zo neigen we steeds meer naar eenheidsdenken. En sluiten we diversiteit in denken ofwel bijzondere denkkracht uit. Terwijl de huidige complexe vraagstukken juist vragen om bijzondere denkkracht. Die bijzondere denkkracht is van nature volop aanwezig bij mensen met bijzondere breinen.
Maar de bijzondere denkkracht van bijzondere breinen past niet zo goed in de standaard en wordt daardoor nog veel te weinig benut. Dat vinden wij zonde. Daar moet een einde aan komen. Help ons mee de denkkracht verspilling te stoppen en de bijzondere denkkracht van bijzondere breinen te laten floreren. Zo snijdt het mes aan twee kanten: lastige economische, sociale en maatschappelijke vraagstukken worden opgelost en bijzondere breinen krijgen de erkenning en waardering die ze verdienen.

Ook wij hebben ons eigen pad bewandeld om tot deze ambitie te komen. Lees ons persoonlijke verhaal door op een van onze foto’s te klikken.