Yvonne van Megen
PhD MBA

Ik werk als professional al vele jaren in een zakelijke omgeving en recent ook zelfstandig als oplossingsgerichte coach.

In mijn werk merkte ik dat in mijn denken heel snel kan schakelen om zo ook snel tot beslissingen te komen. Hierbij ben ik me ervan bewust dat ik anderen mee wil nemen in mijn snelle denken om zo niet langs elkaar heen te werken. Verder vind ik het prettig om met anderen samen te denken en te brainstormen waarbij ik mijn eigen associatieve en oplossingsgerichte denkstijl gebruik.    

Yvonne 117A4467-bewerkt.jpg

Het is inspirerend om anderen te ontmoeten die een andere of overlappende denkstijl hebben zodat jezelf meer herkenning en ook uitdaging vindt in het omgaan met ‘’anders denken’’. Vandaar dat ik me heb aangesloten bij Bijzondere Breinen om zo een platform te bouwen met daarin specifieke projecten waarbij individuen met een wat ander denkpatroon ook een toegevoegde waarde hebben. Mijn rol hierin zie ik vooral als bouwer, daadkrachtig beslissingen nemen, processen neer zetten en resultaatgericht verbindend werken.